wij kunnen dat

Tsja, het zit allemaal niet mee met Corona… Nog meer maat… Maar om er toch enige logica in te zien: de mannetjes Rutte en de Jonge en dit clipje. Past precies, met die mooie schoenen en de strakke snoetjes. Even flink de RIVMtrompet opwrijven en de antwoorden komen vanzelf.
Want met onbekende bestemming gaan we dit aan. Werk verlaten, alles op moeten geven. Maar als we in de pas blijven lopen, met de opgewekte Rutteduiding, netjes samen, dan komt alles goed! Dus niet lullen verder, maar allemaal erachteraan!
Alleen dat mondkapje, dat zie ik niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s